Artiesten

WARD WARD

Ward is de vaste waarde op I love the 90's - The party en is straks dan ook voor de 10de keer de resident DJ én Master of Ceremony. Hij zorgt voor de vette beats en de grootste 90's meezingers. Get your dancing shoes on!

Lees meer
ZIPPORA ZIPPORA

Zippora is niet enkel de naam van het dance project, maar zowaar gewoon de echte naam van Zippora De Brauwer. Eind jaren '90 scoorde ze een hit met Lotus Eater, een trance song die ondertussen een echte Belgische dance classic is geworden.

Lees meer
DJ PETER PROJECT DJ PETER PROJECT

Producer Flip Vanderputte richtte in 1998 DJ Peter Project op, met rapper Vincent Kemper en Anita Van Gils als gezichten voor de live optredens. De formatie scoorde in 1999 hun grootste hit met 2 New York.

Lees meer
ICE MC ICE MC

Ice MC - oftwel Ian Campbell (Nottingham, 22 maart 1965) - is een Brits popmuzikant, die vooral bekend is van de eurodancehits Think about the way en It's a rainy day. Zijn eurodance hits zijn beïnvloed door zijn Jamaicaanse roots, al is hij zijn dreadlocks uit de jaren '90 ondertussen wel kwijt.

Lees meer
CHERRY MOON LIVE CHERRY MOON LIVE

Voor wie uitging in de jaren negentig, was de Lokerse discotheek Cherry Moon het absolute walhalla. Je moet de Cherry Moon Trax niet shazammen om ze te herkennen; een paar seconden zijn voldoende om je terug te brengen naar het onvergetelijke house-tijdperk. Op I love the 90’s brengen ze die legendarische sfeer opnieuw tot leven!

Lees meer
PAT KRIMSON & FRIENDS PAT KRIMSON & FRIENDS

Pat Krimson bruist van energie en hij is nu al klaar voor I love the 90’s. Hij scoorde in de '90 de ene hit na de andere, en niet alleen met 2 Fabiola. Paranoid in Moscow, Taboo Bells, My Playground, hij speelt ze allemaal straks in de Ethias Arena.

Lees meer
VENGABOYS VENGABOYS

Ook al zingen de legendarische Vengaboys We’re going to Ibiza, op zaterdag 8 april komen de originele Bengaboys (zo spreekt u dat uit) Kim, Dennis, Robin en cowboy Donny naar Hasselt, voor een vette ‘We like to party!’, met veel ‘Boom, Boom, Boom, Boom’, ‘Up and down’.

Lees meer
STEPS STEPS

Ongeveer een maand geleden liet Steps weten een comeback te zullen maken. De Britse popgroep die hoge toppen scheerde in de jaren '90 brengt nog dit jaar een comebackalbum uit én gaat op tournee. En I love the 90's heeft de absolute primeur, want het is op 8 april in de Ethias Arena in Hasselt dat Steps - in volledig originele bezetting! - voor de eerste keer weer samen op het podium zal staan! Woehoew!

Lees meer
2 FABIOLA 2 FABIOLA

Pat Krimson brengt ook Loredana mee naar I love the 90's, voor de grootste 2 Fabiola hits!

Lees meer