Praktisch

Algemene informatie

Adres

Ethias Arena
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
België

http://www.ethias-arena.be

Timing

Deuren: 20u00
Eerste optreden: 21u15
Laatste optreden: 03u30 tot 04u00
Einde voorzien en zaal dicht: 05u00

Geschatte reistijd vanuit Gent: 85’
Geschatte reistijd vanuit Antwerpen: 55’
Geschatte reistijd vanuit Brussel: 55’
Geschatte reistijd vanuit Leuven: 40’

Overnachten

De Ethias Arena is in België perfect strategisch gelegen op het kruispunt met Nederland, Duitsland en Luxemburg en vlot bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Het centrum van de stad Hasselt ligt op nog geen kilometer verwijderd van het evenementencomplex, wat sterk de publieke belangstelling bevordert. Overnachten, een dagje shoppen, wat cultuur opsnuiven... Alles ligt op handige wandelafstand.

Er zijn talloze hotels in de directe omgeving van de Ethias Arena waar je kan overnachten.

Speciale I love the 90's arrangementen zijn beschikbaar via DIFFERENT HOTELS.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd is 16 jaar.

Shuttles - Bus packages

I love the 90's - The party is in 2018 ook te bereiken met de 90's shuttle bus dankzij Sima Tours. Een busticket heen en terug kan los worden gekocht, of als BUS PACKAGE in combinatie met een regular, comfort of golden circle ticket.
BUS PACKAGE REGULAR
BUS PACKAGE COMFORT
BUS PACKAGE GOLDEN CIRCLE
BUS ONLY

Bereikbaarheid

Hasselt is gemakkelijk bereikbaar via een knooppunt van belangrijke verkeerswegen vanuit alle richtingen. De belangrijkste verkeersader is de E313 Antwerpen-Luik. Om de Ethias Arena te bereiken neem je afrit 29 (Hasselt-Oost). Wanneer je op de E313 in de buurt van Hasselt bent, staat Ethias Arena aangegeven op wegwijzers.

De Ethias Arena is gelegen aan de grote ring rond Hasselt, aan de Gouverneur Verwilghensingel. Op alle invalswegen in en rond het centrum van Hasselt vind je (witte) wegwijzers die de richting naar de Ethias Arena aangeven. GPS-gebruikers kunnen best Trichterheideweg als bestemmingsadres ingeven (in plaats van Gouverneur Verwilghensingel).

Parkeren

Bij het binnenrijden van de site dien je een ticket te nemen aan de slagbomen. Het groene licht bovenaan de slagbomen wijst erop dat je via deze slagbomen kan binnenrijden. Staat het licht echter op rood, wil dit zeggen dat deze slagbomen gebruikt worden als uitrit.

Voor de betaling van dit ticket staan er in de inkomhal verschillende betaalautomaten die alle munten en briefjes van 5 euro, 10 euro en 20 euro aanvaarden. Een ticket betalen kan zowel voor, na, als tijdens het evenement. De vaste prijs is 5 euro en blijft geldig gedurende je bezoek.

Als je iemand komt afzetten en binnen de twintig minuten de parking opnieuw verlaat, kan je gratis met dit ticket terug uitrijden.

Meer info op de website van de Ethias Arena